Ferma Gruiu

Cu bucurie, va invitam sa descoperiti Ferma Gruiu. Casa noastra, locul cu atatea povesti frumoase si gusturi alese.

In dulcele grai si spirit romanesc, gustul bucatelor de la Ferma Gruiu, desavarsesc o adevarata placere pentru viata. Cu dragoste pentru natura si traditie culinara, ingredientele sunt atent selectionate pentru a pune in valoare fiecare gust in parte al celor mai bune merinde provenite din ferma.

Afacerea noastra, este familia noastra, asa ca te invitam sa faci parte din marele “neam” al Gruilor, al iubitorilor de mancare sanatoasa, cu gust fin si ales. Suntem gata sa te primim atat in mediul online cat si in magazinele noastre, ghiftuite de carneturi 100% naturale.

Sustenabilitate

Punem toata pasiunea si maiestria noastra in prelucrarea carnii, pentru a crea un gust cu adevarat unic, savuros, gata sa satisfaca orice pofta. Avem grija de mediul inconjurator si ne mandrim cu standard inalte de ingrijire a animalelor. Sunt crescute in aer liber, in conditii naturale, fara stres si fara presiunea productiei in masa, iar calitatea vietii animalelor de la ferma, influenteaza direct calitatea carnii.

Secretul nostru

Animalele crescute in tihna, la lumina soarelui, pe campurile cu iarba proaspata, unde hrana este din belsug, iar gospodarii nostrii pastreaza terenurile curate, in echilibru cu mediul inconjurator. Peste toate, grija si dragostea fermierilor pentru animale imbina secretul unei retete de succes.

100% Naturala

Se spune ca suntem ceea ce mancam. Sanatatea in bucate, inseamna hrana naturala. Cand am creat ferma, ne-am gandit la copiii nostrii, la tot ce le putem oferii mai bun si gustos. In preparatele din carne de la Ferma Gruiu, vei regasi acel gust autentic romanesc, ce ne aduce aminte de preparatele sanatoase ale bunicilor. Avem bucuria de a oferi produse din carne curata, fara aditivi sau hormoni de crestere, fara conservanti sau nitriti. Incearca gusrtul autentic romanesc!!!

Viziteaza Ferma Gruiu

Pentru a te convinge, ca ceea ce iti oferim are garantia calitatii si a gustului desavarsit, autentic, romanesc, te asteptam sa ne vizitezi. Fermierii si gospodarii, iti vor spune povestea secretului celor mai bune preparate din carne.

La doar 40 de minute de Bucuresti, pe Sosearua Bucuresti-Oltenita, KM 34, vino sa descoprei ferma si intreg domeniul Gruiu.

Conctacteaza-ne pentru vizita

Puncte

Reducere

Fiecare comanda făcută online pe website-ul Ferma Gruiu îți aduce noi puncte în cont. Comandă mancarea preferata și, pentru fiecare 10 RON cheltuiți, primești 1 punct.