Ferma Gruiu

Cu bucurie, vă invităm să descoperiți Ferma Gruiu. Casa noastră, locul cu atâtea povești frumoase și gusturi alese.

În dulcele grai și spirit românesc, gustul bucatelor de la Ferma Gruiu, desăvârșesc o adevarată plăcere pentru viață. Cu dragoste pentru natură și tradiție culinară, ingredientele sunt atent selecționate pentru a pune în valoare fiecare gust în parte al celor mai bune merinde provenite din fermă.

Afacerea noastră, este familia noastră, asa că te invităm să faci parte din marele “neam” al Gruilor, al iubitorilor de mâncare sănătoasă, cu gust fin și ales. Suntem gata să te primim atât în mediul online cât și în magazinele noastre, ghiftuite de cârnețuri 100% naturale.

Sustenabilitate

Punem toată pasiunea și măiestria noastrî în prelucrarea cărnii, pentru a crea un gust cu adevărat unic, savuros, gata să satisfacă orice poftă. Avem grijă de mediul înconjurător și ne mândrim cu standarde înalte de îngrijire a animalelor. Sunt crescute în aer liber, în condiții naturale, fără stres și fără presiunea producției în masă, iar calitatea vieții animalelor de la fermă, influențează direct calitatea cărnii.

Secretul nostru

Animalele crescute în tihnă, la lumina soarelui, pe câmpurile cu iarbă proaspătă, unde hrana este din belșug, iar gospodarii noștri păstrează terenurile curate, în echilibru cu mediul înconjurător. Peste toate, grija și dragostea fermierilor pentru animale îmbină secretul unei rețete de succes.

100% Naturală

Se spune că suntem ceea ce mâncăm. Sănătatea în bucate, înseamnă hrana naturală. Când am creat ferma, ne-am gândit la copiii noștri, la tot ce le putem oferi mai bun și gustos. În preparatele din carne de la Ferma Gruiu, vei regăsi acel gust autentic românesc, ce ne aduce aminte de preparatele sănătoase ale bunicilor. Avem bucuria de a oferi produse din carne curată, fără aditivi sau hormoni de creștere, fără conservanți sau nitriți. Încearcă gustul autentic românesc!

Vizitează Ferma Gruiu

Pentru a te convinge, că ceea ce iți oferim are garanția calității și a gustului desăvârșit, autentic, românesc, te așteptăm să ne vizitezi. Fermierii și gospodarii, iți vor spune povestea secretului celor mai bune preparate din carne.

La doar 40 de minute de Bucuresti, pe Șoseaua București-Oltenița, KM 34, vino să descoperi ferma și întreg domeniul Gruiu.

Contactează-ne pentru vizită

Puncte

Reducere

Fiecare comanda făcută online pe website-ul Ferma Gruiu îți aduce noi puncte în cont. Comandă mancarea preferata și, pentru fiecare 10 RON cheltuiți, primești 1 punct.